Idèspruta, javisst!

by Therese Appelqvist on 10/05/2011

{ 2 comments… read them below or add one }

Maria Lantz maj 10, 2011 kl. 18:56

Idésprutan skapade en blogg som skapade nyfikenhet, inspiration och reflektion hos oss andra! Underbart tycker sprutans syster! 🙂 Dagens reflektion från en halvsjuk vimsig lillasyster blir följande: Vissa dagar känns hela livet som en enda stor anpassning, andra dagar känns mer som en protest mot denna anpassning… hur kan man hitta något däremellan som är okej både för mig själv och min omgivning? Något som inte är skapat för att gå med eller mot strömmen? Något som jag gör för att jag är jag?! Och vem är då jag…? 😉

Svara

Therese Blomberg maj 11, 2011 kl. 10:22

Ja kära syster, anpassningens ljuva balansspel. Hur kan du/vi påminna oss om vad det är vi tro på med det vi gör, ladda uppgifterna mer med det vi tycker om och det vi är naturligt bra på??
Vad har du för knep för att vara Maria så mycket du kan i det du gör?

Vem du är? Hihi ja det är en stor fråga men du har svaret. Vi har svaren.

Reflektera mera och handla i linje med dig själv, fick jag med mig genom att läsa ditt svar. Tack för du delar och finns!

Big sister Tess

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: