Kill your darlings

by Therese Appelqvist on 11/05/2011

Kära nån vad svårt det är att verkligen släppa på hur jag själv vill ha det. T ex idag när jag satt här och skrev workshopmaterial, hörde jag mig själv flera gånger upprepa mantrat – ”leda andra att leda sig själva” och blev till slut utmanad av min kollega som bestämt uttryckte klyschan – ”kill your darlings”. Vad ska vi skriva istället?

Ja, det är precis vad jag behöver göra, släppa alla bestämda sätt som jag håller fast vid så hårt. Jag tycker att jag är bra på att släppa, jasså minsann. 🙂

Släpp taget! Det har varit mitt favorituttryck sen i 20 års åldern, vet inte hur många gånger jag upprepat dessa ord. Sen plötsligt ibland tänds insiktslampan och jag förstår. Då släpper jag taget och allt frigörs, energin expanderar och kreativiteten flödar. Det som tidigare hållit mig tillbaka får inte plats. Jag är jag fullt ut.

Hur svårt kan det vara? SLÄPP TAGET!

20110511-182153.jpg

Share on Facebook

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: