Kärleken till min man del 4

by Therese Appelqvist on 01/01/2012

I detta inlägg delar jag med mig av upplevelser från 2011 om kärleken till min man. Del 4 av 4. Jag börjar med de avslutande orden från del 3. Vi skapar det liv vi vill leva.

2011 var året när vi lärde oss vårt sätt att leva. Att skapa det liv vi ville leva nu och framåt. Ögonblicket när vi möttes påverkade vårt liv på alla sätt. Vi fick ta ställning till hur vi ville leva. Utgångsläget var två lägenheter, två städer, två sommarhus, två olika jobb och tre barn. Utifrån detta, och känslan av att vi hör ihop, började vi att skapa det liv vi ville leva.

Vi kände att vi träffats av fler än en anledning. Ordet tvillingsjälar dyker upp, antingen är vi det eller inte men vi känner att vi hör ihop på ett djupare plan, att vi blir hela med varandra samtidigt som vi har en stark känsla av att vi har något att uträtta tillsammans.
Under 2011 har det växt fram hur vi ska leva och vad vi ska göra. En sak är säker och det är att vi alltid vill vara tillsammans. Så att skapa det liv vi vill leva innebär i dagsläget två lägenheter, två städer, två sommarhus, ett jobb och en bonusfamilj. Per slutade sitt andra jobb och vi startade aktiebolaget Authentic AB.

Nu lever vi och arbetar med det vi älskar att göra, tror på och förhoppningsvis är duktiga på. Vi skapar livet inifrån och låter syftet med vårt liv och vår kärlek styra vår väg.

Tack Per för att du valde att vandra till Stureplan och ettans busshållplats den där kvällen istället för att ta bussen direkt hem från ditt kundmöte. Det var meningen.

Share on Facebook

{ 4 comments… read them below or add one }

Hälsokick januari 2, 2012 kl. 08:58

Det låter verkligen som äkta kärlek det där. Jag önskar er all lycka!

Svara

Therese Appelqvist januari 2, 2012 kl. 10:36

Tack hälsokick 🙂 Ja äkta kärlek som känns. Önskar dig massa kärlek under 2012! Glada hälsningar Tess

Svara

Elisabeth januari 2, 2012 kl. 09:06

Så fint att du delar med dig av detta. Jag önskar dig och er båda allt gott under det kommande året och ser fram emot att få följa dina livsbejakande projekt här via bloggen.
Varma hälsningar

Svara

Therese Appelqvist januari 2, 2012 kl. 10:38

Tack Elisabeth :). Ja hjärtat är fullt av kärlek och upplevelser. Är glad att du ser fram emot att följa mina livsbejakande projekt. Det värmer! Önskar dig ett strålande 2012 med massa kärlek! Glada hälsningar Tess

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: