Gör jag det jag vill

by Therese Appelqvist on 11/02/2012

Idag gör jag det jag vill göra.

Stämmer det med dig?

Tittar ut över Gärdet i Stockholm, sitter här i träningskläder och äter långsamt långsamt. Lördagsläge utan planer förutom ikväll när vi ska gå på Hamburger Börs och se REA.

Tänker på att ofta gör vi saker som andra vill, förväntar sig av oss eller uttryckligen säger till oss att göra. Kanske för att det är en vana eller till och med det lättaste valet för oss. Minsta motståndets lag gör sig gällande och vi väljer det enklaste alternativet.

Vill du det du gör eller gör du det för att någon annan vill?

Så hur ser din dag ut? Hur mycket styr du inifrån? Hur mycket styr andra eller annat?

20120211-152723.jpg

Njutning i solnedgångarnas Visby, Hamnen och Kallbadhusets läktare.

Share on Facebook

{ 1 comment… read it below or add one }

Hälsokick februari 12, 2012 kl. 16:40

Jag tror att man (de flesta, inklusive jag) är så vana vid att försöka göra som andra vill att det är svårt att längre känna igen vad som är ens egen vilja och vad som egentligen är någon annans. Ju mer man tänker på det desto större är dock chansen att man sakta men säkert lär sig, tror jag! Man behöver ju bli påmind ibland, så det är bra att du skriver =)

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: