Alla hjärtans dag hälsningar

by Therese Appelqvist on 14/02/2012

Vill önska er alla en riktigt härlig alla hjärtans dag. En dag som för mig är obunden av måsten kring hur den ska upplevas. En kopp te i sängen eller en fantastisk middag med blommor, praliner och fina gåvor är upp till var och en.

Vi valde jobbmöte i Gamla Stan och förflyttade oss sedan till en kreativ stund på ett mysigt kafé. Nu avslutar vi med en lite extra fin och mysig stund på krogen Riche där vi en gång i en inte avlägsen dåtid firade vår förlovning. Nu tillbaka som äkta makar och precis som då utsökt gott och trevligt. Är det flera än vi som haft en skön hjärtedag?

20120214-135710.jpg
Restaurant Riche på Birger Jarlsgatan.

Share on Facebook

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: