Idag uppskattar jag andra

by Therese Appelqvist on 15/10/2012

Idag uppskattar jag andra

Efter en period av sjukdom har mitt fokus blivit lite annorlunda än tidigare. Jag har haft mer tid att stanna upp och känna efter lite mer än vanligt. Idag, en vanlig måndag mitt i höstvirvlarna började dagen med att jag kände en varm känsla av uppskattning för min man och min bonusdotter mitt i morgonbestyren,  för vad de tillför mitt liv. Hur de visar det tillför mitt liv med små enkla medel. Det kan vara ett leende och en varm hälsning när de går eller hur fint de gjort diskbänken sen helgens födelsedagskalasande. Per fyllde nämligen i lördags, samtidigt som min syster – festligt. Måste gilla det datumet! 🙂

Sen fortsatte det när jag just tittade på telefonen och såg ett fint sms från min syster. I det fanns ett stort hjärta och det fyllde mig med värme. Det är genom att se de där små sakerna som skapar den fina känslan av uppskattning. Det vill jag göra mera av. Att uppmärksamma och uppskatta det som andra gör och tillför mitt liv blir dagens affirmation.

Dagens affirmation:

Idag uppskattar jag andra #goauthentic Twittra affirmationen

Share on Facebook

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: