Att ha ett öppet sinne ökar viljan till förändring

by Per & Therese Appelqvist on 28/03/2013

forandringar

När vi ger oss själva friheten att i både tanke och handling påverka vår egen tillvaro sås fröet till personlig kreativitet. Vårt sinne förstår och vänjer sig vid att i alla sammanhang tänka öppet och utan dömande.

Den lyxen kan om vi själva vill bli till en god vana. Plötsligt uppenbarar sig lösningar på problem vi annars inte hade sett. Med sann öppenhet i sinnet förstår vi dessutom att förändringar betydligt oftare betyder möjligheter än tvärtom.

 

I bloggserien ”Släpp fram din kraft” publicerar Per & Therese Appelqvist 40 inspirationsinlägg mot att leva mera autentiskt. Släpp fram din kraft 2: ”Att ha ett öppet sinne ökar viljan till förändring”. Twittra citatet.  

Share on Facebook

{ 2 comments… read them below or add one }

Kikki Sandström Inspiratör o Coach mars 29, 2013 kl. 09:44

Helt klart är det så! Lite skämtsamt kan jag då fråga: Eftersom kvinnor har lättare att förändras, har vi då ett mer öppet sinne än män?

Svara

Therese Appelqvist mars 29, 2013 kl. 22:30

Ja visst är det. Undrar om det är så att kvinnor har ett mer öppet sinne? Men förändringar sker lättare vid ett sådant tillstånd. 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: