”Att leva sitt liv och ingen annans är en konst”

by Per & Therese Appelqvist on 30/03/2013

film

När vi möter oss själva i de små eller stora sammanhang som ger oss sann glädje lever vi på riktigt. Ingenting kan ge andra mer glädje än det som är meningsfullt just för oss. Andra kan inte känna mer glädje än det som är sant för dem. Därför är den sanna omtanken mot andra att inte leva deras liv och önskningar.

Det finaste vi kan ge andra är att leva vårt eget liv och inspirera andra att göra detsamma.

I bloggserien ”Släpp fram din kraft” publicerar Per & Therese Appelqvist 40 inspirationsinlägg mot att leva mera autentiskt. Släpp fram din kraft 3: ”Att leva sitt liv och ingen annans är en konst” Twittra gärna citatet

Share on Facebook

{ 2 comments… read them below or add one }

Kikki Sandström Inspiratör o Coach mars 31, 2013 kl. 20:04

Absolut en konst att leva sitt eget liv och ingen annans…

Svara

Therese Appelqvist april 2, 2013 kl. 08:46

Jaa Kikki det är absolut en konst! 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: