”När vi är kreativa utnyttjas den potential som vi alla besitter”

by Per & Therese Appelqvist on 04/04/2013

kreativitet

När någon eller något talar om för oss vad som är rätt att tycka eller fel att göra hämmas vår kreativitet. Vi och vårt sinne lägger istället ner vår kraft på att fundera om vi agerar rätt eller fel. Om vi tillåter vår kreativitet så kan vi istället öppna oss för de möjligheter som vi innerst inne vill välkomna.

 

 

 

 

I bloggserien ”Släpp fram din kraft” publicerar Per & Therese Appelqvist 40 inspirationsinlägg mot att leva mera autentiskt. Släpp fram din kraft 5: ”När vi är kreativa utnyttjas den potential som vi alla besitter” Twittra gärna citatet.

 

 

Share on Facebook

{ 2 comments… read them below or add one }

Kikki Sandström Inspiratör o Coach april 6, 2013 kl. 12:56

Ja, för det mesta stämmer det här. Men å ena sidan kan det ju bära iväg alldeles åt pepparn för någon och då är det nog bra att någon annan säger stopp. Å andra sidan kan den kreative hålla tyst om vad denne tänker göra och då ställs omvärlden inför faktum, eller…?

Svara

Therese Appelqvist april 7, 2013 kl. 15:42

Kikki ja i kreativitet kan vi försvinna så smått när tid och rum slutar existera. I alla fall känns det så. 🙂 Förstår inte riktigt det där med att omvärlden ställs inför ett faktum, menar du att kreativiteten tar sig uttryck ändå och då vet vi?

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: