Vad vill jag egentligen göra?

by Therese Appelqvist on 27/06/2011

Caroline Murray Carlsson juni 28, 2011 kl. 12:09

Jätteviktigt och relevant ämne! Bra att kunna följa sig själv på en subjektiv skala också, gillar dina ”60%”. Bloggar själv om lyssnandets konst, viktigt att kunna lyssna på sig själv om man vill leva autentiskt. Hoppas du får en jätteskön dag idag/Caroline

Therese Blomberg juni 29, 2011 kl. 15:04

Ja Caroline håller med dig. För att kunna leva autentiskt krävs närvaro, uppmärksamhet och massor av lyssnande, både på sig själv och alla andra. Underbart att du uppmärksammar lyssnandets kraft. Har själv tidigare varit med i föreningen Lyssna som ville inspirera till lyssnande med hjälp av en speciell metod ”rundan”. Känner du till den? Vanlig i folkbildningen.
Må gott där du är! Tess

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: