Skapa meningen med ditt liv

by Per & Therese Appelqvist on 22/04/2013

{ 2 comments… read them below or add one }

Kikki Sandström Inspiratör o Coach april 24, 2013 kl. 10:16

Fast jag tror att vi verkligen behöver hitta vår kärna för att skapa oss ett bättre liv. Själva livet är ju utbildande och om man har öron och ögon öppna samt väljer att utvecklas hela livet, så kommer nog kärnan att visa sig på vägen 🙂

Svara

Therese Appelqvist april 24, 2013 kl. 13:14

Ja visst och tror vi det är det ju det vi lever efter och sökandet blir stort, eller vad tycker du? Att välja att ständigt utvecklas gör säkert att vi mer och mer framstår som dem vi är, hittar kärna och leds av den. Ja det stämmer säkert men vi lever också i självförverkligandets land där detta mer är möjligt. Där våra grundläggande behov får mindre uppmärksamhet.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: